Werkwijze Acro Bouw B.V.

U kunt Acro Bouw B.V. inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in nieuwbouw (zowel utiliteit als woningen), verbouwingen en onderhoud. Onze specialisten kunnen de meeste werkzaamheden zelf uitvoeren en voor alle andere werkzaamheden beschikken wij over een uitgebreid netwerk van erkende specialisten die wij kunnen inschakelen, dit alles verzorgen wij voor u zodat u met een partij te maken heeft. Voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte, kunt u direct contact met ons opnemen.

Neem direct contact op

Alle werkzaamheden in-house bij Acro Bouw B.V.

Wij beschikken bij Acro Bouw B.V. over ons eigen ontwerp- en adviesbureau voor tekeningen, offertes, vergunningen en planning. Dit zorgt ervoor dat we snel en efficiënt kunnen werken en de kosten voor u laag kunnen houden. Verder worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd in onze eigen timmerwerkplaats, door ons vakkundige personeel. Ook voor aanvullende werkzaamheden beschikken wij over veel expertise onder onze eigen mensen. Denk aan schilderen, tegelzetten, stucwerk en zelfs het leggen van vloerbedekking.

Vraag een offerte aan

Een vakkundig en betrouwbaar netwerk

Om ervoor te zorgen dat wij alle soorten klussen kunnen aannemen, hebben wij in de loop der tijd een betrouwbaar netwerk opgebouwd van vakkundige specialisten uit de bouwwereld. Waar nodig schakelen wij deze in. Op deze manier hoeft u nooit met meer dan één bedrijf in contact te zijn en blijven wij uw primaire aanspreekpunt.

Neem direct contact op