Wie zijn we?

Acro Bouw B.V. is volledig zelfstandig en onafhankelijk. Ons bedrijf telt 30 medewerkers. De leiding van Acro Bouw B.V. is in handen van de twee oprichters, ieder met zeer veel bouwervaring: Stefan Bakker en Gosse Romkes. Als meewerkende directie zijn zij vaak op de diverse bouwplaatsen te vinden. Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding/calculatie is Mark Hendriks.

Contact

De ervaren specialisten van Acro Bouw B.V.

Acro Bouw B.V. is een jong bouwbedrijf met een zeer ervaren team van specialisten. Alle medewerkers zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, waardoor wij met ons bedrijf op 1 november 2004 een soepele start hebben kunnen maken. Acro Bouw B.V. is gevestigd in Leeuwarden aan de Amperestraat 14C, in de voormalige praktijkschool. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de drie noordelijke provincies.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Acro Bouw B.V. werkt sterk kostenbewust en kan daardoor voor haar klanten een goede prijs-kwaliteit realiseren. Een belangrijke bijdrage hieraan leveren de gemotiveerde medewerkers, de meewerkende directie en de lage huisvestingskosten. Ook onze grote inkoopervaring en efficiënte planning spelen een belangrijke rol. Wij zijn goed en breed geïnformeerd over het bouwen in Noord-Nederland.

Bijna alle bouwwerkzaamheden voeren we zelf uit

U kunt Acro Bouw B.V. inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in nieuwbouw (utiliteit en woningen), verbouwingen en onderhoud. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en adviesbureau voor tekeningen, offertes, vergunningen en planning. Voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd in de timmerwerkplaats. Ook voor aanvullende werkzaamheden beschikken wij over veel expertise onder onze eigen mensen. Denk aan schilderen, tegelzetten, stucwerk en zelfs het leggen van vloerbedekking. Waar nodig schakelen wij externe specialisten in met wie wij reeds een jarenlange relatie hebben.

Allround vakmensen met ervaring in de bouw

Onze medewerkers zijn allround vakmensen. Door jarenlange werkervaring als collega’s zijn zij uitstekend op elkaar ingespeeld. Dit garandeert een vlotte voortgang van de projecten. Een zeer gemotiveerde werkhouding en een nette, opgeruimde werkwijze zijn vanzelfsprekend.