Over Acrobouw

AcroBouw is volledig zelfstandig en onafhankelijk. Ons bedrijf telt 20 medewerkers. De leiding van AcroBouw is in handen van de twee oprichters, ieder met zeer veel bouwervaring: Stefan Bakker en Gosse Romkes. Als meewerkende directie zijn zij vaak op de diverse bouwplaatsen te vinden. Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding/calculatie is Mark Hendriks. 

AcroBouw is een jong bouwbedrijf met een zeer ervaren team van specialisten. Alle medewerkers zijn zeer goed op elkaar ingespeeld, waardoor wij met ons bedrijf op 1 november 2004 een soepele start hebben kunnen maken. AcroBouw is gevestigd in Leeuwarden aan de Ampèrestraat 14-c, in de voormalige praktijkschool. Ons werkgebied bestaat voornamelijk uit de drie noordelijke provincies.

AcroBouw werkt sterk kostenbewust en kan daardoor voor haar klanten een goede prijs-kwaliteit realiseren. Een belangrijke bijdrage hieraan leveren de gemotiveerde medewerkers, de meewerkende directie en de lage huisvestingskosten. Ook onze grote inkoopervaring en efficiënte planning spelen een belangrijke rol. Wij zijn goed en breed geïnformeerd over het bouwen in Noord-Nederland. 

U kunt AcroBouw inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in nieuwbouw (utiliteit en woningen), verbouw en onderhoud. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en adviesbureau voor tekeningen, offertes, vergunningen en planning. Voorbereidende werkzaamheden worden uitgevoerd in de timmerwerkplaats. Ook voor aanvullende werkzaamheden beschikken wij over veel expertise onder onze eigen mensen. 


Denk aan schilderen, tegelzetten, stucwerk en zelfs vloerbedekking leggen. Waar nodig schakelen wij externe specialisten in met wie wij reeds een jarenlange relatie hebben.

Onze medewerkers zijn allround vakmensen. Door jarenlange werkervaring als collega’s zijn zij uitstekend op elkaar ingespeeld. Dit garandeert een vlotte voortgang van de projecten. Een zeer gemotiveerde werkhouding en een nette, opgeruimde werkwijze zijn vanzelfsprekend.